Board Dynamics & Team Effectiviteit

Good Governance vraagt om gedegen kennis Governance, van compliance en gelieerde actualiteiten. Deze kant komt ruim aan bod in het aanbod van Partner in Governance. Zowel bij Educatie als Advisory. Partner in Governance is zeer gedegen Kennispartner Governance.

Good Governance vraagt ook om constructieve Board Dynamics en Team Effectiviteit. Het belang van constructieve interactie, communicatie, relaties. Inzichten in eigen en elkanders gedrag, drijfveren en Team Dynamiek zijn zeer waardevol. Ter Team Effectiviteit van de Raad van Toezicht / Commissarissen, waarbij de leden respectvol complementair zijn en / of elkaars taal begrijpen.

Partner in Governance besteedt ook aandacht aan dit onderwerp bij haar dienstverlening. Bij begeleiding van Zelfevaluaties komt dit onderwerp aan bod.

Extra dienstverlening betreft mogelijke inzet van DISC. DISC staat voor inzichten in menselijk gedrag en drijfveren. Partner in Governance is DISC gecertificeerd. Bij afname van DISC, verkrijgen de leden Raad van Toezicht / Commissarissen waardevolle inzichten in hun eigen en elkaars gedrag voor constructieve Board Dynamics en Team Effectiviteit. Zo ook mogelijk in de relatie Toezicht tot Bestuur. Voor constructief Samenhang & Samenspel Bestuur & Toezicht. Ook op dit gebied heeft Partner in Governance waardevolle kennis opgebouwd.

Ook de inzet van Management Drives behoort tot de mogelijkheden van Partner in Governance.

Voor informatie & advies: avanderburg@partner-governance.nl